12 apr. 2011

Bed & Breakfast


I den här viktorianska byggnaden ryms Hotel Belvedere - ett litet charmigt bed & breakfast hotell - nära Paddington station och med busshållsplats direkt utanför huset. I närheten finns barer, resturanger och kaféerna på Edgeware Road. Inom några minuters promenad bort ligger Oxford street, Bondstreet, Kensington och Madame Taussaud.

Från Gatwick flygplats tar man sig lätt med Gatwick Express till Victoria station och därefter antingen tunnelbana till Paddington eller buss 36 till hållplats Marys Hospital (ligger nära hotellet)

Det är varierad standard på rummen. Aningen trångt med alla väskor, men det funkar! Badrummen är färdiga insatser a-la "båthytt", kändes inte alltför viktorianskt, men det funkar. Överallt ligger den typiska helteckningsmattan, inte jättemysigt, men det funkar!

Varje morgon serveras en rejäl frukost med bl a ägg, bacon och bönor nere i källarplan. Det är ofta kö och ganska trångt, så det gäller att komma i tid till frukosten om man inte vill trängas!


 ALEX LONDON TIPS: Det är enkelt att boka sitt boende via hotelförmedlare på nätet. Men dubbelkolla gärna med hotellet att rummet verkligen blivit bokat.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar