6 juni 2011

Mamma på besök 4/6

Det blev en lugn lördag. Mamma kom på besök och vi grillade tillsammans. Jättemysigt!

Hennes dator fungerar inte som den ska, så hon får komma till oss om hon vill vara social på de internet relaterade medierna, som typ facebook. Problemet är väl att hon inte riktigt kommer ihåg hur allt fungerar, när det inte blir så ofta. (Fast då har hon ju oss)

Hon kom inte till oss bara för att träffa oss och kolla in facebook, hon ville också välja ut vilka studentbilder hon skulle beställa. För hon är av "den sorten" som fortfarande vill ha bilder utprintat på riktigt papper, (det kan man ju förstå, efersom hennes dator inte fungerar, och i mobilen blir bilderna alldeles för små) men det känns ändå lite gammeldags att beställa fotografier på papper, tycker jag, såvida man inte ska göra en tavla eller liknande.

En "last" som mamma har är att hon tycker om att tvätta. Städa tycker hon inte alls om, och hennes rygg tillåter inte heller det. Men som sagt hon gillar att tvätta. Jag tycker väl att det är okey att tvätta - men inte sängkläder. Så nu har vi fått alla lakan och handdukar bytta, tvättade och strykta.

 Ja, vad gör man inte för att kära gamla mamma ska få göra det hon tycker är kul, eller jag menar TACK så jättemycket för att du tycker att det är roligt att komma hem till oss att tvätta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar